• Klättring

  En hisnande upplevelse oavsett tidigare erfarenhet

 • Alla kan klättra

  Att klättra är en upplevelse utöver det vanliga. Att göra det på Kullabergs vackra gnejsklippor som skimrar i rött gör det ännu häftigare. Kullaberg bjuder på ett av norra Europas största klätterområde med över 900 leder. Hör hur vågorna slår in mot klipporna samtidigt som du fokuserar totalt på nästa rörelse. Klättring på Kullaberg är en kombination av utmaning och skönhet som slår det mesta.

   

  Bra att veta när du deltar i klätteraktiviteter

  • Kläder – Vanliga fritidskläder, vindjacka, gympaskor/kängor och tunn mössa om det är lite kallt. Du får låna klätterskor.
  • Ta med – Vatten och extra energi som frukt/chokladbit.
  • Upplev Kullaberg innehar en ansvarsförsäkring. Den täcker tyvärr inte våra gäster så kolla din hemförsäkring!

  För att vi ska genomföra våra klätteraktiviteter krävs minst 6 deltagare.

   

   

 • Klätteraktiviteter

  Välj bland nedanstående klätter

  Klättring

  För att prova klättra med oss krävs inga förkunskaper inom klättring. Vi tar oss till en eller flera klätterplatser som passar gruppens nivå. Du får prova på att fira ner från klippor och klättra upp på leder med varierande svårighetsgrad under mycket säkra former. All utrustning som krävs ingår.

   

  Pris:650 kr/person (minst 6 personer)

  Tid: 3,5-4 timmar

  Firning/Rappelling

  Firning är en häftig upplevelse där du får känna på hur det är att fira sig nerför klippor från olika höjder (25 meter som högst). All utrustning ingår.

   

   

   

  Pris: 350 kr/person (minst 7 deltagare)

  Tid: ca 2 timmar

  Kajak- och klättercombo

  Vår mest populära aktivitet, där vi kombinerar paddling och klättring på Kullaberg under en dag. Vi startar på morgonen uppe på berget med att

  klättra. Efter lunch är det dags för kajakpaddling. Vi går igenom paddlingsgrunderna och sedan får du och de övriga gästerna paddla själva så länge som ni önskar under resten av dagen.

   

   

   

  Pris: 900 kr/person (minst 6 deltagare)

  Aktiviteter för större grupper

  När större sällskap kommer till oss anpassar vi upplägg utöver vårt ordinarie utbud. Vi använder Kullaberg och dess fantastiska natur som spelplan. Vårt mest populära upplägg för skolor och konfirmationsgäng är Äventyrsorientering och nerfirning/rappellering som vi utformar efter gruppens önskemål.

   

  Klättring och äventyr på Kullaberg är ett utmärkt tillfälle för att öka företagets samarbetsförmåga och stärka gemenskapen bland personalen. Kontakta oss för mer information och pris.

  Öppna tillfällen

  För några av våra klätteraktiviter behöver det vara minst 4-6 deltagare. Är ni färre personer kan du titta på våra öppna tillfällen för att se om det finns ett datum som passar. Vi lägger kontinuerligt upp nya datum så hör av dig med dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att få ihop en tillräckligt stor grupp.

   

  Här hittar du våra planerade öppna tillfällen.

 • Boka

  Ring oss på +46 705 58 66 57 eller maila till info@upplevkullaberg.se för att boka.

   

  Tveka inte heller att höra av dig till oss om du har några frågor.