• Om oss

  Vi vill ge dig en oförglömlig upplevelse

  Upplev Kullabergs ambition är att göra aktiviteterna på och runt Kullaberg tillgängliga för alla oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill bjuda dig på en oförglömliga upplevelse under så säkra förutsättningar som möjligt.
   

  Christian Quist, grundare och ägare av Upplev Kullaberg, kom till berget första gången år 2000, efter vintrar i Chamonix. Han blev förälskad direkt och har sedan dess spenderat stor del av sin tid på Kullaberg.
   

  Från början hette företagen Mölle Kajak & Klättercenter och erbjöd klätteraktiviteter samt kajakuthyrning. I takt med att efterfrågan på aktiviteter ökade och Kullaberg blev mer och mer attraktivt kändes det naturligt att byta namn till Upplev Kullaberg.


  Kullaberg ligger strategiskt placerad nära Danmark, Malmö och Göteborg. Det gör upptagningsområdet mycket stort och vi kan därför organisera äventyr för grupper från hela Västkusten, Södra Sverige och vårt grannland Danmark. Vi har 10 instruktörer knutna till företaget under säsong och kan därför ta emot grupper om allt från en enda gäst till stora företag.

  Välkommen att uppleva Kullaberg du med!

   

  Tveka inte att höra av dig till oss på +46 705 58 66 57 eller info@upplevkullaberg.se

  broken image