• Mountainbike

  Ett fartfyllt äventyr med vackra vyer

 • Utmaningar på alla nivåer

  Att cykla mountainbike på Kullaberg är otroligt vackert och här finns det utmaningar på alla nivåer. Kullabergs naturreservat med omnejd erbjuder blandad cykelupplevelse. Grusvägar och single tracks blandas med tekniska nedförslöpor (fast först måste du ta dig uppför). Möjligheterna är många. Den erfarne tar sig hela vägen upp på Håkull, Kullabergs högsta punkt på 187,5 meter över havet. Där kan du njuta av den vackra utsikten för att sen få dig en häftig åktur nedför.

 • Hyra mountainbike

  Ge er ut på en egen tur

  broken image

  Kvalitetscyklar från Lapierre

  Uthyrningen utgår från Italienska vägen 6 som ligger vid entrén till naturreservatet (busshållplats Grindstugan). Läget är perfekt för att både starta och avsluta din mountainbiketur. Vi kan även leverera cykeln till önskad plats. När du hyr cykeln får du tips och råd av vår kunniga personal vart du kan cykla.


  Pris per dag: 400 kr

   

  Våra mountainbikes är kvalitetscyklar från franska märket Lapierre. Modellen vi kör med i år heter Prorace 429. Cykeln har dämpad framgaffel och stora hjul (29 tum) vilket gör att cyklarna är mycket snabba. Vi har även mountainbikes för barn.

   

  Storlekar:

  XS -150

  S 150-170

  M 168-178

  L 176-

   

   

  Cykeln går såklart att hyra även för dig som vill ta dig runt i Kullabygden på asfalt och mindre utmanande cykling. Vi erbjuder även vanliga brukscyklar.

   

  I hyran ingår hjälm och lagningskit.

 • Aktiviteter

  Upplev Kullaberg på cykel med våra guider

  Guidad tur för mtb-cykling

  Kullabergs mtb-cykling är fantastisk, men att hitta guldkornen är inte alltid så lätt. Därför är det en bra idé att hyra en guide som hjälper dig att få ut maximalt av din cykling.

   

  Våra guider är välorienterade i Kullabergs skogar och anpassar nivån efter gruppens förmåga. Ni kommer inte bli besvikna!

   

   

  Kostnad guidning:

  1-5 personer 650 kr/timme

  6-12 personer 800 kr/timme

  Fler än 12 personer - offert

  Hyra av cykel tillkommer (350kr)

  Minsta timdebitering är 3 timmar.

  Önskar ni guidning och har egna cyklar kostar guidningen 1000 kr/timme (1-5 personer)

 • Boka

  Boka kajak och MTB online. För klättring, andra aktiviteter eller frågor ring på +46 705 58 66 57 eller maila till info@upplevkullaberg.se för att boka.